Yhdistys

» Yhdistyksen tarkoitus
» Yhdistyksen esittely
» Hallitus 2009
» Sähköpostilistat
» Jäsenluettelo

» Yhdistyksen säännöt
» Kokouskutsut
» Yhdistyksen kokousten
   pöytäkirjat
» Hallituksen pöytäkirjat
» Toimintasuunnitelmat
» Tulo- ja menoarviot
» Toimintakertomukset
» Tilit
» Tapahtumakalenterit

Aurinkoinen päivä ja 50. Akateeminen Wartti

Yhdistyksen tarkoitus

Akateeminen pöytälätkäyhdistys ry:n tarkoituksena on sääntöjensä mukaan edistää pöytäjääkiekon harrastusta ja asemaa akateemisessa yhteisössä ja eritoten Helsingin yliopiston opiskelijoiden keskuudessa.


Yhdistyksen esittely

PÖLYn pyörittää Helsingin yliopistolla Akateemista pöytälätkäliigaa, joka on saavuttanut vakiintuneen kävijäkunnan n. 10 pelaajan kävijäkeskiarvolla. Keväällä 2000 alkanut toiminta jatkuu yhä aktiivisena.

Yhdistys järjestää peli-iltoja (ns. AKTI-liiga), joista muodostuu rankingkausi. Pelejä on about joka toinen viikko. Tarkemmat tiedot näistä löydät kalenterista. Lisäksi PÖLYn toimintaan kuuluvat satunnaiset tempaukset, pelaaminen kansallisella tasolla ja tottakai... juhliminen!


Hallitus 2011

Puheenjohtaja Niko Tuominen (050-3568250)
Varapj. Ismo Aulaskari (050-5567647)
Jäsen Lauri Happo (aaa-aaaaaaa)
Jäsen Vesa Huotelin (aaa-aaaaaaaa)
Jäsen Angi Mauranen (aaa-aaaaaaa)
Varajäsen Netta Jousi (aaa-aaaaaaa


Hallituksen sähköpostilista: poly-ry (at) helsinki.fi

Viestin perillemenon kannalta poista sähköpostiosoitteista osio: "poista-tama_".


Sähköpostilistat

PÖLYllä on kolme sähköpostilistaa toiminnassa. Ensimmäinen listoista on varattu yleiseen jutusteluun ja toinen yhdistyksen tiedotteille kuten kokouskutsuille. Kolmas lista on yhdistyksen hallituksen ja muiden aktiivien yleinen häröilylista.

Kun lähetät viestin listalle katso se ensin kertaalleen läpi, lue vielä uudestaan ja vasta sitten lähetä se oikeaan osoitteeseen. Älä SPAMMAA, eli ei mainoksia taikka kiertokirjeitä tai muuta roskaa!

poly-yleis (A) helsinki.fi on yleinen lista, jossa keskustelu on vapaata. Tälle listalle voit liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteseen majordomo@helsinki.fi ja laittamalla viestiksi: "subscribe poly-yleis mun.osoite@dot.com".

poly-jasen on suljettu lista ja tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille. Tälle listalle on yleinen postittaminen estetty. Lista on tarkoitettu tärkeitä tiedonantoja varten, jotka koskevat jokaista yhdistyksen jäsentä aktiivisuudesta riippumatta (mm. lakisääteiset kokouskutsut). Listalle liitetään jäsenyyden yhteydessä.

poly-ry on yhdistyksen hallituksen lista. Täällä päätetään yhdistyksen toiminnan suurista linjoista ja jauhetaan muutakin. Tälle listalle voit liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteseen majordomo@helsinki.fi ja laittamalla viestiksi: "subscribe poly-ry mun.osoite@dot.com".


Kokouskutsut

Yhdstyksen kevät- ja syyskokousten kokouskutsut ovat nähtävillä viikkoa ennen kokousta Uuden ylioppilastalon B-portaan ala-aulan ilmoitustaululla. Samoin toimitaan yhdistyksen ylimääräisten kokousten kanssa. Lisäksi asiasta tiedotetaan sähköpostilla.
 

 
 
   


© Akateeminen pöytälätkäyhdistys ry, 2000-2018