Toimintaa sun muuta

TEMPAUKSET ovat yksi PÖLYn tavoista näkyä oman piirin ulkopuolelle. Pöytälätkää on pelattu mm. Porthanian edustalla. Keväällä 2000 järjestimme pöytälätkän opiskelijamestaruuskisat.

» Tempaise tästä!

JÄSENISTÖ on melko matemaattis-luonnontieteellinen, mutta kaiken kaikkiaan hyvin heterogeeninen. Tutustu pölyläisten suurimpiin salaisuuksiin ja lue tarina naaman takana.

» Kauhugalleriaan

MUUTAMA MUU TÄRKEÄ Esittelyssä AKTI-liigassa vaikuttaneet ja kunniakkaasti menestyneet ei-jäsenet. Mikäli pääset tähän joukkoon voit olla ylpeä - diplomia et silti saa.

» Muiden luo

SYVÄLLISIÄ PELAAJAHAASTATTELUJA PÖLYyn mahtuu monen sorttista sählääjää, mutta täällä tutustumme tarkemmin eräiden pölyläisten sielunelämään. Vakavaa ja vähemmän vakavaa.

» Haastatteluihin

MEDIAKATSAUS Mitä meistä on kerrottu missäkin mediassa? Mediakatsauksesta selviää kuka on Timo Koivunen ja mitä Pylkkänen sanoi jääkiekosta HBL:n toimittajalle. Olemme olleet myös esillä ATV:llä - tiesitkö?

» Mediamaailmaan

CAJSA Akateemisen pöytälätkän mekka (!) on kokoushuone Cajsa Uudella ylioppilastalolla. Lue ohjeet, miten löydät perille tähän pyhiinvaelluskohteeseen, johon niin monet aktaajat saapuvat keskiviikkoisin.

» Ohjeet Cajsaan

 

 
   


© Akateeminen pöytälätkäyhdistys ry, 2000-2018