Etusivun arkisto vm. 2004

Tässä kokoelma PÖLY:n www-sivujen etusivun uutisista. Toisinsanoen lyhyt yhteenveto tapahtumista. Hyviä hetkiä arkiston parissa...

» Arkisto: 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000


Pyhä kolminaisuus on historiaa

Lauri Eronen runttaa kautta historian tehonneen pyhän peruskikka-kone-sentterit-kolminaisuuden. Tuore mestari pyrkii dinosaurukseksi dinosauruksen paikaksi ja antaa oppia miinojen ja söreneiden käytöstä.

Lue koko juttu.

Muista myös muut viimeaikojen AKTI-räpit:

» AKTI-6/78
» AKTI-5/77


Erosen ihmeteko

Lauri Eronen pääsi AKTI-voittajien kunniakkaan klubin jäseneksi. AKTI-7/79:ssä Timo Toivonen ei onnistunut voittajien salaseuran ainoana edustajana puolustamaan korkeinta palkintopallipaikkaa, vaan putosi jo välierissä.

Toivosen pudottanut Jussi Heinonen oli lähellä nousta klubiin Erosen sijaan, mutta hukkasi kolmannessa finaalissa 2-0 ja 4-2 johtoasemansa hävitäkseen lopulta maalein 4-6.

Ikuinen kakkonen, Pasi Vihinen, pelasi uransa parhaan turnauksen 81% tehoilla (kaikki voittoja = 100%). hänen kohtalonsa oli kuitenkin olla tällä kertaa turnauksen kolmas. Pasilla oli turnauksessa myös uransa pienin päästettyjen maalien keskiarvo 1,62 per ottelu.

» AKTI-7/79

» AKTI-voittajat
» Akateeminen nollakerho
» Mittarinkiertävä kymppikerho


Hallitus vuodelle 2005 valittu

PÖLYn syyskokous valitsi uuden hallituksen vuodelle 2005.

 • Niko Tuominen, diktaattori
 • Ismo Aulaskari
 • Jussi Heinonen
 • Janne Rantanen
 • Timo Toivonen
 • Lassi Kostamo, varajäsen

PÖLYn syyskokous vahvisti liittymismaksun suuruudeksi 3€ ja jäsenmaksuksi 0€. Jokainen liittyvä jäsen saa yhden ilmaisen pelikerran.

Kokouksen yllättävin tieto on, että Vappuna pelataan mahdollisesti turnaus Physicumin katolla.


Kauden kävijäennätys

AKTI-6/78 toi kauden kävijäennätyksen 11 pelaajaa. Sekään ei auttanut, sillä Ismo Aulaskari vei turnausvoiton. Näinhän se menee...

» AKTI-6/78


Diktaattorin nousu ja tuho

Magnus Ahlberg teki paluun elektronipuolustuksineen ja voitti turnauksen. Malmin rankingturnauksessa Mankka tavoittelee selkeästi pleijaripaikkaa.

Finaalissa kaatui Timo Toivonen 2-0. Timo voitti Jussi Heinosen niukasti otteluin 2-1, joista kolmas meni jatkoajalle. Sen kunniaksi ratkaisu syntyi tuurilla peruskikkaillen kantapäällä takanurkkaan.

Pleijarien yllätysnimi oli Niko Tuominen, joka jätti PÖLYn rankingissa toiseksi nousseen Jannen rantaselle voittamalla niukasti 2-0 alkusarjan viimeisen ottelun nimenomaan Jannea vastaan. Diktaattorin nousun jälkeen tuli tuho. Magnus laittoi Nikon lomille suoraan kahdessa ottelussa maalierolla 24-3! Ensimmäinen ottelu 11-3 ja toinen plejariennätyksellä 13-0.

Lassi Kostamo oli neljännen kerran urallaan parhaan saavutuksensa mittainen, eli kuudes.

Jaakko Nyrölän sielu saanee vihdoin rauhan, kun Rikun takoma 12-1 finaalivoitto sai ylivertaisensa pleijarituloksen. Mutta Jaakko: kolmas finaali on aina kolmas finaali...

» AKTI-5/77


Grande tulospäivitys on valmis!

Tuloksia kuin syksyn lehtiä! Nyt sitä saa koko mahan täydeltä. Tutkikaa tilastoja ja todetkaa, että kaikkien aikojen rankingin viiden kärki on tehnyt yli 40% PÖLYn turnausten maaleista. Kovimpana sylkijänä 4000 maalin rajan ylittänyt tulospalvelija.

Raportit löytyvät viime kauden SLH:sta ja AKTI-3/75:stä. Kauden ensimmäisestä, toisesta ja neljännestä turnauksesta kaivataan tulokset.

AKTI-voittajat on kanssa päivitetty. Vain fuksisarjan voittaja puuttuu. Jos olit viime kaudella (syksy+kevät) fuksi, niin ilmoittaudu PÖLYn hallitukselle.

Kaiken maailman nolla- ja kymppikerhoja ei ole päivitetty.

Virheitä? Meiliä Timolle.

» Tilastot, eli tulokset
» AKTI-4/76
» AKTI-3/75
» AKTI-2/74
» AKTI-1/73
» Suuri loppuhuipennus, kevät 2004


Ensimmäinen 4000:s maali

PÖLYn historian ensimmäinen 4000 maalin ylitys on tehty! Timo Toivosen 4000:s maali tuli Ismoa vastaan AKTI-4/76:n runkosarjan kolmanneksi viimeisessä ottelussa. Maali oli Timon neljäs, hänen 5-4-voittoon päätyneessä ottelussa.

Kaiken kaikkiaan PÖLYn turnauksissa on tehty 36504 maalia, joista kärkisylkijän osuus on 11%.

» Kautta aikain tilasto (AKTI-4/76:n jälkeen, 21.10.2004)


Paluu päiväjärjestykseen

Voiko tutumpaa lopputulosta olla. Ismo Aulaskari voittaa turnauksen ja Pasi "Ikuinen kakkonen" Vihinen häviää hopeaa.

Edellisturnauksen voittanut Hintsanen loisti poissaolollaan. Liekö ollut valmistautumassa Helsinki Openiin, eikä uskaltautunut AKTIin koska harjoittelu on tunnetusti kellettyä.

» AKTI-2/74


O tempora, o mores!

Oi aikoja, oi tapoja! Kausi käynnistyi suurella yllätyksellä, kun vielä yliopiston avajaiskarnevaaleilla pehmoiselta vaikuttanut Petteri Hintsanen otti uransa ensimmäisen AKTI-voiton. Finaalissa kaatui viime kauden mestari, kiekkodinosaurus Aulaskari.

» AKTI-1/73


Kalenteri päivitetty

PÖLYn tapahtumakalenteri on päivitetty vastaamaan syyskautta 2004.

Lähiaikojen tapahtumat:

 • 10.9. | Yliopiston avajaiskarnevaalit, klo 14.30
 • 15.9. | AKTI-liigan avausturnaus (1/73), klo 18
 • 18.9. | Oulun rankingturnaus
 • 22.9. | AKTI-2/74, klo 18
 • 2.10. | Helsinki Open

Helsinki Open 2004

Helsinki Open 2004 on tulossa. Turnaus on Stadin suurin tänä vuonna, joten kannattaa merkitä lauantai 2.10.2004 kalenteriin ja tulla paikalle.

Turnausjärjestelyissä tarvitaan varmasti apua, joten pölyläiset varatkoon kalenteriin koko päivän ja edeltävän perjantain.

» Helsinki Open 2004


Ismo lapioi mestariksi

Ismo voitti PÖLYN mestaruuden. Toisena oliTimo, ja sitten tulivat Pasi, Magnus, Jussi, Järskä, Vesa ja Lauri. Kärkikyymenikön viimeiset ovat luovuttaneet Jaakko Nyrölä ja Petteri Hintsanen.

Onnittelut kaikille hyvistä peleistä kuluneella kaudella!

Nelinpelimestaruuden kahmivat Pasi ja Magnus.


Suuri loppuhuipennus torstaina

PÖLYn Suuri loppuhuipennus pelataan torstaina klo 18 alkaen. Ottelupareina ovat seuraavat (johtuen Nyrölän ja Hintsasen vetäytymisistä):

 1) Ismo Aulaskari - 8) Lauri Eronen 
 2) Timo Toivonen  - 7) Vesa Virri 
 3) Pasi Vihinen   - 6) Mikko Järvinen 
 4) Magnus Ahlberg - 5) Jussi Heinonen 

Ottelusarjat pelataan paras seitsemästä menetelmällä, eli neljällä voitolla jatkoon. Tämä koskee kaikkia ottelukierroksia. Mestaruuteen tarvitaan siis 12 voittoa.

SLH:n jälkeen siirrytään kuusi kerrosta alemmas saunomaan aamuyöhön asti. Diktaattori järjestää kaljaa ja Il Capitano saattaa herkistyä tarjoamaan SM-liigan maalintekijäveikkauksesta saalistamaansa kossua. Kannattaa kuitenkin muistaa oma nestetankkaus ja PYYHE.

Alasaunalla pelataan myös epävirallisesta nelinpeli-mestaruudesta, jolloin PYYHE on pakollinen varuste, kuin munasuojat oikeassa lätkässä konsanaan. Huomasitteko muuten, kuinka SLH osuu hienosti välipäivälle?

PÖLYn mestaruutta puolustaa Ismo Aulaskari, joka kävi eilen tekemässä TPS:t, eli haki Oulusta hopeaa. Tuore Oulun mestaruuskisojen kakkosmies ei paljoa selitellyt finaalitappiotaan ja lähtee metsästämään tänään kirkkainta sijaa. Muisti kuulemma ottaa pokaalinkin mukaan.

Haastajia on kaksi: PÖLYn rankingkakkonen Timo Toivonen ja SM-kisojen viitonen Magnus Ahlberg. Nykyinen pelijärjestelmä tekee mahdolliseksi Pasi Vihisen voittaessa Järskä Järvisen, että Ismo ja Magnus kohtaavat jo välierissä. Tällöin tuskin tarvitsee jännitystä enempää hakea saatika keinotekoisesti luoda. Kyseessä on hill.. siis trilleri.

Mutta kaataako Pasi Järskän? Se onkin jo aivan toinen juttu. Ja jos kaataakin, niin pääseekö Pasi enää finaaliin, kun Timo Toivonen tulee vastaan? Il Capitano löylytti Vihistä sen verran rumasti AKTI-9/72:n toisessa finaaliottelussa, että ikuisen kakkosen puntti saattaa tutista.

Se ainakin on varmaa, että jos Järskä voittaa Pasin, niin Ismo nähdään finaalissa. Sen verran kylmää kyytiä Kampin keisari on Joensuun suurmieheltä saanut.

Mustina hevosina kisaan lähtevät Jussi Heinonen, Vesa Virri ja Lauri Eronen, joista kaksi viimeisintä villillä kortilla. Ottelusarjan voitot näyttävät kaukaisilta ja he tulevat jäämään sijoille 5-8. Taka-Uzbekistanin vasenpakkiveto-koulun ylitirehtööti Virrillä lienee parhaat mahdollisuudet yllätykseen.

Vedonlyönnissä kohteita ei ole vielä näkynyt, mutta mikäli avoimen kohteen löydät kannattaa seurata seuraavia kerroinrajoja:

 Ottelupari                    1   X   2 
 ----------------------------------------- 
 1) Aulaskari - 8) Eronen    1,05  - 10,00 
 2) Toivonen - 7) Virri     1,35  -  2,85 
 3) Vihinen   - 6) Järvinen  1,50  -  2,40 
 4) Ahlberg  - 5) Heinonen 1,20  -  7,00 

Nähdään viimeistään kuudelta ja muistakaa PYYHE!


Erosen nousu ja uho

Lauri Eronen päätti kautensa nousmalla turnauksen kolmanneksi. Vesa Virrin kausi päättyi puolestaan kuudenteen sijaan ja jäämiseen Suuren loppuhuipennuksen ulkopuolelle.Lauri Eronen näytti vihdoin jotain konkreettista kaiken uhoamisen jälkeen. Voittajaksi saakka hänestä ei ollut, mutta tuplalukko (?) ja moni pikku-ukko liikkui niin rivakkaan laudalla, että turnauksesta tuli kotiinviemisiksi kolmas sija. Pleijareissa Pasi Vihinen antoi turpiin suoraan kahdessa ottelussa, joten ei Eronen vielä näyttänyt koko hauistaan. Jäämme odottamaan...

Finaalissa Timo Toivonen voitti Pasin niukasti. Ikuinen kakkonen pysyi roolissaan.

Suuren loppuhuipennuksen pelipareilla spekuloiminen on hieman aikaista, sillä Petteri Hintsanen on näillä näkymin jäämässä pois SLH:sta. Jäämme odottamaan päätöstä...

» AKTI-9/72


Dinosaurusten aika on ohi,
tervetuloa konekaudelle!

Kauden toiseksi viimeinen turnaus selvitti melko pitkälle Suuren loppuhuipennuksen osallistujat, mutta jätti puolestaan enemmän kysymyksiä tulevasta voittajasta.

Ismo Aulaskari oli vahva ehdokas voittajaksi, mutta kaatui loppumetreillä Timo Toivosen vireessä olleseen koneeseen. Pisteenä iin päälle kolmannen finaalin jatkoaika ratkesi torjutun koneen jälkeiseen sutaisuun.

Vesa Virrin kohtaloksi näyttää jäävän pudota Suuresta loppuhuipennuksesta. Hän on yhdeksäntenä ja tarvitsee sijoituksen neljän parhaan joukkoon ohittaakseen kahdeksantena majailevan Petteri Hintsasen.

Jaakko Nyrölä pelasi sadannen tasapelinsä.

» AKTI-8/71


Kevätkokous pidetty

PÖLYn sääntömääräinen kevätkokous pidettiin torstaina 15.4. Pöytäkirja tulossa lähiaikoina.

» Wanhat pöytäkirjat


Muutoksia kalenterissa

Suuren loppuhuipennuksen ja AKTI-9/72:n päivämäärät ovat muuttuneet. Tarkista kalenteri.

» Kalenteri


Le Grande päivitys ei ole aprillia

Tämä ei enää ole aprillia, koska on jo 2. huhtikuuta. PÖLYn tilastot ovat päivitetty vihdoin ja viimein. Suurella Pamauksella tilastoihin lisätään kolme turnausta, joissa on esiintynyt neljä tulokasta.

Ahkerin tulokkaista on ollut Lassi Kostamo, jolla on nyt kolmen turnauksen putki. Pisin tällä hetkellä voimassa oleva turnausputki on Jussi Heinosella, joka on pelannut kaikki tämän kauden seitsemän turnausta.

Kaudella on pelattu jo 73:n käynnin verran. Laajennettuun kahdeksan hengen Suureen loppuhuipennukseen vaaditaan 80 käyntiä. Tämä raja tulee menemään rikki, kun kaksi turnausta on vielä jäljellä.

Ismo Aulaskari on varmistanut rankingvoiton. Homma ratkesi, kun Magnus Ahlberg voitti Timo Toivosen AKTI-7/70:n finaalissa. Ainoa mitä Ismo voi jännittää on, että saako hän 250 pisteen lukeman sarakkeeseensa, eli viidennen voiton kaudella, kuten kahtena viime kautena.

PÖLYn historiassa Ismon lisäksi vain Jouni Tikkanen on pystynyt täydelliseen sarjaan, eli saamaan täydet pisteet kauden rankingiin. PÖLYn ensimmäisellä kaudella laskettiin 4/6 turnausta ja Tikkanen voitti viidesti ja oli kerran kolmas. Sarakkeessa luki lopulta 200.

Tämän kauden rankingin yhdeksäs on tällä hetkellä Mikko Järvinen. Hän on vain pisteen päässä Vesa Virristä. Mikäli Järskä nähdään toisessa kauden viimeisistä turnauksista voinee maisteri pakata laukkunsa ja lähteä Kanarialle.

Teemu Korhosella olisi ollut mahdollisuutensa sotkea soppaa, mutta työt tulevat kuulemma tielle. AKTI-6/69:ssä hirmuvireeseen yltynyt Teemu olisi voinut olla pleijareiden musta hevonen.

Lisää spekulaatioita myöhemmin, kun seuraavat turnaukset ja Suuri loppuhuipennus lähenevät.

» AKTI-6/68
» AKTI-6/69
» AKTI-7/70


Neljä vuotta - Tikkasesta Aulaskariin

PÖLY täytti neljä vuotta 20.2. Päivää aikaisemmin miteltiin yhdistyksen nelivuotisturnaus. Onko mikään muuttunut?

Jussi Heinonen on kaivuri.Pikaisella vilkaisulla ei. Alkuaikojen mestarin Jouni Tikkasen sijaan nyt hallitsee Ismo Aulaskari. Välissä oli BCB:n aika, jolloin Tomi Uimonen ja Riku Laaka veivät turnausvoittoja. Tämän hetken tosiasia on se, että ilman harjoit... siis pelilaudan kuvioiden analysoimismäärän lisäämistä dinosaurusta ei pysäytetä.

Nelivuotisturnauksen voiton myötä Ismo saavutti Tikkasen ennätyksen perättäisten turnausten voitoissa. Molemmilla on hallussaan viiden turnausvoiton putki (JT: A1-A5; IA: A8/63-A4/67). Kukaan ei ole vielä harjannut koko kautta nimiinsä? Onko nyt Ismosaurus Rexin aika?

Pelaajat ovat kuitenkin muuttuneet. Nelivuotisturnauksessa oli mukana enää kaksi alkuaikojen pelaajaa. PÖLYn ensimmäisen kauden (kevät 2000) pelaajista paikalla olivat vain Timo Toivonen ja Jaakko Nyrölä. Turnauksessa oli siis yhdeksän uutta kasvoa. Kautta aikojen PÖLYn turnauksissa on pelannut 86 eri pelaajaa.

Uusien pelaajien myötä PÖLY on tuonut paitsi omaan liigaa, myös kansallisiin ja kansainvälisiin peleihin uusia nimiä. SM-kisojen tulokkaiden sarjaa ei ole vielä voitettu, mutta sekin päivä nähtäneen.

Ei pidä entisen El Comandanten liikaa muistella tai tulee kyynel silmään. Todettakoon lopetukseksi:

Lukiolaispoikien hassusta harrastuksesta on kasvanut neljässä vuodessa aktiivinen pöytälätkäseura. PÖLYn historiassa on pelattu tähän mennessä 5816 ottelua. Kiitos siitä teille kaikille!

» Nelivuotisturnaus (AKTI-4/67)


Jaakko Nyrölälle 1 000:s piste

Jaakko Nyrölä saavutti tuhennen pisteensä voittamalla Teemu Korhosen 3-1 PÖLYn nelivuotisturnauksen kuudennella kierroksella.

Teemu Korhosen ura PÖLYn peleissä on alkanut huimasti. Hän on kaikkien aikojen rankingin toiseksi korkeimmalle sijoitettu (40:s) kahden turnauksen pelaaja. Edellä on vain maajoukkuepelaaja Mika Myllykangas.

» Kaikkien aikojen ranking


3 000:s päästetty maali:
Nikolle PÖLYnimuripalkinto (taas!)

Niko Tuominen jaksaa imuroida.Niko Tuominen on ohittanut jälleen uuden rajapyykin PÖLYn historiassa. Hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka on päästänyt 3000 maalia.

Historiallinen saavutus tarkoittaa sitä, että Niko saa hankkia itselleen jälleen PÖLYnimuripalkinnon.

Kunnian 3 000:nnen maalin tekemisestä saa Mikko Järvinen. Kyseinen maali oli Järskän ensimmäinen osuma 3-3-tasapelissä AKTI-3/66:n yhdeksännellä ottelukierroksella.

- Vitunmoisia räkämaaleja molempiin suuntiin! Kuten yleensä matsit Järskää vastaan, jotka päättyvät tasan, niin Järskä tasoittaa ihan lopussa, Tuominen manaa.

Vaan oliko sittenkään näin? Vastapuolen näkemys eroaa rankasti diktaattorin visiosta.

- Maali oli muistaakseni kaunistakin kauniimpi Klassinen Greztky. Normaalistihan en nikoa vastaan vaivaudu tekemään kuin taitomaaleja. Säästän räkämaalit jonnekkin muualle, kertoo Järskä osumasta.

Niko Tuomiselta kului saavutukseen 749 ottelua yhteensä 56:ssa turnauksessa ja neljässä loppuhuipennuksessa.

Päästettyjen maalien ilmiömäinen ykkösnimi Niko Tuominen on kuitenkin osoittanut tiettyä hapuilua viime aikoina. Enää omissa ei soi kuten ennen vanhaan. Jäämme odottamaan seuraavaa milleniumia...

Nikon tehdyt ja päästetyt maalit per ottelu:

 • Syksy 2000: 0,86 / 4,78
 • Kevät 2001: 0,98 / 4,39
 • Kesä 2001: 1,07 / 4,39
 • Syksy 2001: 1,44 / 4,27
 • Kevät 2002: 1,40 / 4,38
 • Syksy 2002: 1,62 / 3,57
 • Kevät 2003: 2,18 / 2,98
 • Syksy 2003: 1,93 / 2,98
 • Kevät 2004: 1,35 / 3,12 (tilanne 29.1.04)
 • Keskiarvo: 1,46 / 3,87


Seuraava turnaus torstaina 19.2.Kuinka kauden
ranking lasketaan

PÖLYn hallituksen päätöksellä äänin 2-1 kauden rankingiin lasketaan viisi parasta turnausta yhdeksästä (5/9).

Suureen loppuhuipennukseen selviävien määrä riippuu osallistujamäärästä kauden aikana. Jos kaudella on ollut yli 80 pelaajakäyntiä pelataan laajempi suuri loppuhuipennus, eli kahdeksan pelaajaa pääsee mukaan.

Kolmen pelatun turnauksen perusteella käyntejä tulisi tälle kaudelle 84. Jatkakaa aktiivista osallistumista!

» Rankingtilanne


Nikon historiallinen voitto

AKTI-6/61:n raportti kertoo kaiken Nikon historiallisesta voitosta.

» AKTI-6/61


Yli 30 000 maalia tehty

PÖLYn historian 30 000 maali tehtiin AKTI-8/63:n pelikierroksella 11.

Maalintekijä on joku seuraavista herrasmiehistä:

 • Jaakko Nyrölä (33% todennäköisyys)
 • Ismo Aulaskari (18%)
 • Pasi Vihinen (18%)
 • Lauri Eronen (9%)
 • Mikko Järvinen (9%)
 • Niko Tuominen (6%)
 • Jaakko Nenonen (3%)
 • Petteri Sevon (3%).

Tämä tarkoittaa sitä, että syyskauden 2003 tilastot ovat vihdoin päivitetty.

» Syyskausi 2003


Dinosaurus jyrää voitosta voittoon

Onko Ismolle luvassa voittajaa tällä kaudella? Eipä taida.

Pölyläisistä kukaan ei ole vielä kärkisaurusta onnistunut voittamaan.

Pasi ja Jaakko ovat pääseet haastamaan Ismon viimeisillä kahdella kerralla, mutta tuloksetta.

Aivan kaikkia ennätyksiä Ismokaan ei ole onnistunut kaudella haalimaan. Ensimmäinen kymppikerhon ottelu nähtiin vasta kauden kolmannessa turnauksessa. Jussi Heinonen ja Timo Toivonen kirjauttivat nimensä listaan.

» AKTI-2/65:n tulokset
» AKTI-3/66:n tulokset


SM-kisoissa kolme pölyläistä finaalisarjaan

Kolme pölyn menestyksekkäintä pelaajaa nähtiin korkealla myös pöytäjääkiekkoilun SM-kisoissa Dommalla 24.-25.1. Alla pölyläisten sijat.

Avoin sarja

18. Aulaskari Ismo
21. Tikkanen Jouni
23. Toivonen Timo
27. Vihinen Pasi
30. Virri Vesa
35. Järvinen Mikko-H
36. Aulaskari Lauri **
39. Heinonen Jussi *
45. Korhonen Teemu **
58. Tuominen Niko

Tulokkaiden sarja

3. Aulaskari Lauri **
4. Korhonen Teemu **
6. Heinonen Jussi *

*) Ei vielä virallinen jäsen, mutta käännytysprosessi käynnissä kovaa vauhtia.

*) Ensikertalainen SM-kisoissa.

» Suomen pöytäjääkiekkoliitto


Ismo on kuin juna

Höyryveturi-Ismo pysyy tasaisenvarmasti kiskoillaan matkatessa voitosta voittoon. Tällä kertaa AKTI-voitto irtosi helposti vain kahdella tappiolla. Finaalissa ylitöitä tuli tavallisen ja maratonijatkoajan myötä.

» AKTI-1/64:n tulokset


Kausi alkaa 8.1. klo 18

PÖLYn kevätkausi 2004 alkaa torstaina 8.1. Tulkaa teurastamaan diktaattori 10-0 ja häviämään hallitsevalle mestaaja-Ismolle... siis mestarille.


Diktaattori vaihtui

Niko Tuominen on PÖLYn uusi diktaattori.» Arkisto: 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000

 
   


© Akateeminen pöytälätkäyhdistys ry, 2000-2018